Joomla CMS

Joomla är ett publiceringssystem precis som Wordpress eller Drupal som hanterar, administrerar och driver innehåll på en hemsida. Ett adminsystem för hemsidor. En av fördelarna med Joomla är att man enkelt kan ändra hela sidans utseende och lätt behåller själva innehållet, informationen. Man kan också uppdatera och redigera allt innehåll direkt på siten.

Det finns många tillägg, moduler och komponenter för joomla som tillgodoser alla av kundens önskemål.

Joomla är uppbyggt med en administrationsdel, backend, och en publik del, frontend, vilket är det som en besökare på en webbplats ser. Man kan, om man loggar in i den publika delen och göra ändringar i artiklar direkt utan att behöva logga in i administrationsdelen.

Administratören kan begränsa behörigheten för olika användarkonton att utföra ändringar på webbplatsen vilket gör att administratören har full kontroll över vilka som kan utföra ändringar och i vilken omfattning. Det ger även möjlighet att skapa medlemssidor för regesterade medlemmar.

Joomla har en bra grund för sökmotormering. Det finns även många inställningar och tillägg i Joomla för att öka optimeringen .

Vi hjälper dig gärna med dina speciella kriterier och önskemål. Joomla har bra stöd för webbshop, bildgalleri, intranet, forum, formulär, kalender, blogg, projektplanering och portal.

Joomla fungerar utmärkt både för små företag och stora företag.